Pobeda Vojvodine, Partizan ubedljiv u Kruševcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Vojvodine, Partizan ubedljiv u Kruševcu

NOVI SAD - Fudbaleri Partizana pobedili su danas na gostovanju u Kruševcu ekipu Napretka sa 4:0 u meču 13. kola Jelen Super lige, dok je drugoplasirana Vojvodina u Novom Sadu savladala Javor sa 1:0.

Partizan je do prednosti u Kruševcu došao u osmom minutu posle odlične solo-akcije napadača Miloša Bogunovića.

"Crno-beli" su posle postignutog gola zaigrali nešto opreznije i čekali svoje prilike, što im se na kraju višestruko isplatilo.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 26. minutu Portugalac Almani Moreira je postigao svoj prvi, a u 37. minutu, posle "odbitka" iz slobodnog udarca, i drugi pogodak na utakmici.

Drugo poluvreme proteklo je u nešto mirnijoj igri, a konačan rezultat postavio je, posle kontranapada, Lamin Dijara u 76. minutu.

To je Partizanu najubedljivija pobeda u dosadašnjem delu Jelen Super lige.

Ekipi Vojvodine bilo je potrebno dosta vremena da "slomi" otpor čvrstog Javora. Jedini pogodak na utakmici postigao je Igor Đurić u 68. minutu.

Do trijumfa u ovom kolu došao je i OFK Beograd, koji je na svom terenu savladao Hajduk iz Kule sa 2:0. Golove za "romantičare" postigli su Branko Lazarević 52. i Zoran Milovac u 64. minutu.

Borac je na svom terenu u Čačku pobedio ekipu Jagodine sa 2:1. Gosti su poveli u 16. minutu preko Vasilija Prodanovića. Borac je izjednačio golom Saše Kocića u 41. minutu, a pobedu domaćinu doneo je Bojan Pavlović u 65. minutu.

U poslednjem subotnjem meču od 16 sati na Marakani igraju Crvena zvezda i Banat.

Poslednja utakmica 13. kola trebalo je da bude odigrana sutra, između Rada i Čukaričkog, ali je otkazana jer klub sa Banovog brda nije isplatio dug prema bivšem igrcacu Mirku Poledici do petka, do kada mu je rok dao disciplinski sudija Zajednice superligaša, Nikola Latinović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan deklasirao Napredak, prvenac Tomovića srušio Banat

Izvor: Blic, 15.Nov.2008

Fudbaleri Partizana savladali su kao gosti ekipu Napretka iz Kruševca rezultatom 4:0 u 13. kolu Jelen Superlige dok su u poslednjoj utakmici kola fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu savladali Banat rezultatom 2:1.....Zvanični šampion rešio je pitanje pobednika posle samo 40 minuta igre kada su...

Nastavak na Blic...

Partizan ubedljiv u Kruševcu

Izvor: RTS, 15.Nov.2008

U utakmicama 13. kola Jelen Super lige postignuti su sledeći rezultati: ..Borac Čačak - Jagodina 2:1..strelci: Prodanović,16.min;Kocić,41.min;Pavlović 64.min..Napredak - Partizan 0:4..strelci: Bogunović,7.min;Moreira, 20,37. min;Diara 76. min..OFK Beograd - Hajduk Kula 2:0..strelci: Lazarević...

Nastavak na RTS...

Ubedljiva pobeda Partizana u Kruševcu

Izvor: Kurir, 15.Nov.2008

BEOGRAD, 15. novembra (Tanjug) - U 13. kolu fudbalskog prvenstva Srbije danas su postignuti ovi rezultati: Vojvodina - Javor Ivanjica 1:0 (0:0) Strelac: Đurić u 67. minutu. Borac Čačak - Jagodina 2:1 (1:1) Strelci: Kocić u 41. i Pavlović u 63. za Borac, a Prodanović u 16. minutu za Jagodinu....

Nastavak na Kurir...

Crvena zvezda bolja od Banata, Partizan ubedljiv u Kruševcu

Izvor: TV Avala, 16.Nov.2008, 01:37

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Banat sa 2:1, u 13. kolu Jelene Super lige Srbije i zadržali se na trećem mestu na tabeli.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.