TAJSON: Imao sam seks sa Naomi Kembel u toaletu!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJSON: Imao sam seks sa Naomi Kembel u toaletu!

Legendarni bokser Majk Tajson živeo je buran život, koji su pratili brojni skandali. U svojoj autobiografiji ''Neispričana priča'' objavljene su neke neverovatne priče iz života Gvozdenog Majka. Jedna od takvih bio je seks sa jednom od najlepših manekenki sveta - Naomi Kembel.

Tajson je otkrio da je Naomi jedna od stotina žena sa kojima je spavao, a njegov menadžer do detalja je opisao kako je došlo do seksa između boksera i ''crne gazele'', kako zovu Naomi Kembel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Foto: AP/Tanjug

- Bila je neka zabava u Njujorku. Video sam da Majk razgovara sa devojkom predivnog izgleda. Nisam bio siguran ko je u pitanju, a tek kad sam bolje pogledao, shvatio sam da je to Naomi Kembel. Majk mi je rekao da ide do toaleta, a nedugo zatim ona je pošla za njim. Došao sam do vrata toaleta, i, ko god bi hteo da uđe, ja bih mu govorio da je zauzeto i da i ja čekam red.

Tajson je otkrio još jedan interesantan intimni deo, kada je zatekao suprugu u kreveru sa Bredom Pitom.

- Parnica oko razvoda sa Robin je bila u toku i ja sam se nešto dovezao do njene kuće u Los Anđelesu. Pomislio sam da je u ženskom društvu, ali ispčostavilo da je dugokosa plavuša zapravo Bred Pit. Kada je je ugledao, izgledao je kao da proživljava poslednje trenutke u životu. Videlo se da je na drogama i molio me da ga ne udarim. Pustio sam ga da ode - otkrio je Tajson.

Foto: Profimedia Mary Evans Picture Librar/AFP

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

TAJSON NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Imao sam seks sa Naomi Kembel, a kada sam ženu uhvatio sa Bred Pitom...

Izvor: Kurir, 23.Jan.2017

...Život ovog boksera protkan je skandalima, a ovih dana sav 'prljav veš' izlazi na videlo i to direktno iz njegovih usta..Biografija slavnog boksera pod nazivom "Neispričana istina", krije veliki broj kontroverzi naročito iz devedesetih godina prošlog veka..Postoji takođe i neke neobjavljene priče,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.