Bata Spasojević najavljuje Fashion Blogomaniju

Izvor: NovaEnergija.net, 13.Feb.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Spasojević najavljuje Fashion Blogomaniju

Presreli smo modnog kreatora Batu Spasojevića koji je krenuo na put za Njujork, kako bi prisustvovao Nedelji mode i sa njim razgovarali o regionalnoj Fashion blogomaniji koju organizujemo od 8. do 12. juna u Mariboru, Slovenija.
Bata je sa nama podelio svoje impresije o ovakvom projektu i rekao šta sve očekuje na događaju koji će okupiti blogerke, vlogerke, zvezde Instagrama i različite magazine iz celog regiona.

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Bata Spasojević najavljuje Fashion Blogomaniju

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Feb.2016

Modni kreator Bata Spasojević, na putu za Nedelju mode u Njujorku, odvojio je vreme da podeli svoje impresije o regionalnoj Fashion Blogomaniji, koju Color Media Communications i tim koji stoji iza portala i konferencije novaenergija.net organizuje od 8. do 12. juna u Mariboru, Slovenija. Fashion Blogomanija...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.