Van Gogh, Partibrejkers i Love Hunters u Novom Sadu za doček 2016.

Izvor: BalkanRock.com, 16.Dec.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gogh, Partibrejkers i Love Hunters u Novom Sadu za doček 2016.

U novosadskoj Gradskoj kući je potvrđeno da će Novosađani Novu 2016. godinu dočekati uz bend Van Gogh, a sem njih na Trgu slobode sviraće i Partibrejkers, Love Hunters, banjalučki bend Rok simfonija, te sastav Štikle i vikleri.

Paralelno će se odvijati i program u Katoličkoj porti gde će nastupati DJ-evi. Za reprizu, odnosno 1. januara će u saletli Dunavskog parka nastupati gudači.

Za Novu godinu po Julijanskom kalendaru 13. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Novosađane će zabavljati Goran Bregović, dok će pre njega nastupiti ansambl Zorule i slovenački muzičar Magnifico.

Iz Gradske kuće je saopšteno i da će kompletan iznos za nastupe izvođača, kao i ostale troškove platiti sponzori, odnosno kompanije koje će se oglašavati tokom “najluđe noći”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Doček Nove godine uz rokenrol

Izvor: Danas, 16.Dec.2015

Grad Novi Sad je objavio program za doček obe Nove godine na Trgu slobode, tako da je sada potpuno izvesno da se za doček Nove godine rokenrol vraća na Trg slobode...U novogodišnjoj noći, 31. decembra, nastupiće jedan od najuticajnih rok bendova na ovim prostorima, "Partibrejkers" i verovatno najpopularniji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.