Izvor: BalkanRock.com, 19.Jun.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upotpunjen line-up devetog Ferragosto JAM-a

Elemental

Lineup ovogodišnjeg 9. izdanja Ferragosto JAM-a upotpunjen je i odbrojavanje do četverodnevnog provoda na obali Orahovačkog jezera može započeti.

Od malog okupljanja nekolicine frendova u devet je godina Ferragosto JAM narastao do najvećeg i najpopularnijeg slavonskog festivala. Kroz godine prste u vodu jezera nadomak Orahovice umakalo je više od 100 benda, kolektiva, pojedinca i DJ-a te nebrojeno mnogo posjetitelja koji se svake godine nanovo rado vraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u Slavoniju početkom kolovoza, a da će se vratiti i ove godine garantira impresivan, sada već upotpunjen line up.

Na pet će pozornica u četiri dana posjetitelje danonoćno zabavljati čak 33 izvođača i 8 DJ crewa. Ove godine po prvi se puta na pozornicu pokraj jezera penje diva Josipa Lisac, kao i veliki Bajaga i njegovi Instruktori. Od onih koji će ove godine donijeti odluku da će se idućih godina svakako vraćati na Ferragosto našli su se i Laka, M.O.R.T., Brut, ABOP, One Step Away, Loš Primjer, Fast Response, Fajrunt, Lady Jelena, Ti, Mixed up Mary, Billie Joan, Ognjen Čudnoređe, Plastic Knives, Beat Busters i Rochelle. Među onima koji su tu odluku već donijeli svoj su ponovni dolazak potvrdili Elemental i Six Pack pet godina nakon prvog nastupa, četiri godine su prošle od kada su Kawasaki 3p i Atheist Rap divljali pozornicom, a tri otkad su Bad Copy i Pips Chips & Videoclips Slavonskom avenijom krenuli put Ferragosta. Ove godine čeka nas repriza i njihovih nastupa, ali i Ede Maajke, Kiše metaka, Mikija Solusa, Saučešća, Lovely Quinces, Augusta i Domagoja Šimeka koji na Ferragosto JAM dolaze po drugi put. Od onih iskusnijih vraćaju se i Muscle Tribe of Danger and Excellence (treći put) i Mašinko (četvrti put) za redom.

Ulaznice

Prvi i najbitniji korak kupnja je ulaznica koje u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 100 kuna (festivalska**) odnosno 80 kuna (jednodnevna). Festivalska ulaznica na ulazu na Ferragosto koštat će 125 kuna, dok ćete za onu jednodnevna na ulazu morati izdvojiti 95 kuna. Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Club Blues Orahovica (Orahovica), Caffe Bar Kesten (Osijek), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a, Rijeka), KKC Pixel (Koprivnica), ROST (Donji Miholjac), Tom Klub Požega (Požega), Rock Bar Fontana (Đakovo), Caffe-Disco Bar Štedna (Virovitica), Aquarius (Našice) te putem Entrio sustava.

** Festivalska ulaznica uključuje ulaz na sve dane festivala, ulaz na svih pet stageova (Piknik, Izštekani, #DobroJutro, Dance Hard i Pssst party stage), besplatan kamp u za to predviđenom prostoru, besplatan prijevod od kolodvora do jezera i natrag.

Raspored nastupa izvođača, kao i raspored po pozornicama bit će objavljeni uskoro.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.