Primus predstavili prvi singl sa buduće ploče

Izvor: BalkanRock.com, 05.Avg.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primus predstavili prvi singl sa buduće ploče

Američki rok sastav Primus objavio je novi singl “The Seven” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu “The Desaturating Seven”.

Novo studijsko izdanje biće objavljeno 29. septembra za ATO Records, a u pitanju je njihovo prvo izdanje u originalnoj postavi Les Claypool (vokal i bas), Larry LaLonde (gitara) i Tim Alexander (bubnjevi) nakon 22 godine i ploče “Tales From the Punchbowl”.

Novi album, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << rečima frontmena Claypoola, inspirisan je knjigom za decu iz sedamdesetih godina prošlog veka koju je on često čitao deci, a u pitanju je priča o sedam goblina koji su ukrali sve boje sveta.

U narednom periodu kalifornijski bend biće zauzet turnejom po Severnoj Americi gde imaju zakazanih niz koncerata u avgustu, oktobru i novembru.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.