Pridjevi predstavili novi video pred zagrebački koncert

Izvor: BalkanRock.com, 26.Okt.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pridjevi predstavili novi video pred zagrebački koncert

Zagrebački psihodelični rok bend Pridjevi objavio je novi video za pesmu “Kantarion (ili gospina trava)”.

Režiju spota potpisuje frontmen i idejni tvorac grupe Dino Santaleza, a video uradak prikazuje šarenolike trippy animacije.

Ovaj spot može se posmatrati i kao svojevrsna najava velikog zagrebačkog nastupa u 28. oktobra u Vintage Industrial Baru, kada će im društvo na sceni praviti i bend The Basewalks.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

(VIDEO) POTONUO: Pogledajte tizer za novi spot Saše Matića koji će vas ostaviti bez teksta!

Izvor: Kurir, 27.Okt.2016, 15:01

...Kurir vam donosi ekskluzivu! Spot koji potpisuje Dejan Miličević, biće premijerno prikazan na KURIR-ovom portalu u petak 28 oktobra, tačno u podne..Spot za pesmu "Kad tonem" donosi nastavak priče iz spota "Nađi novu ljubav" a Matić je ovim potezom otišao još jedan korak dalje i pomerio granice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.