Poets of the fall najavili novi albumu na jesen

Izvor: BalkanRock.com, 03.Feb.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poets of the fall najavili novi albumu na jesen

Alternativni rock bend Poets of the fall (POTF) iz Helsinkija, poslednji album “Jealous Gods” izdao je u septembru 2014. godine, a nedavno je najavio i njegovog naslednika.

Momci iz benda rade na prvom singlu koji će se pojaviti uskoro, dok izlazak sedmog studijskog albuma po redu najavljuju za septembar ove godine. Njega će pratiti i velika svetska turneja. Producent na albumu biće Stefan Boman.

Podsetimo se, POTF postoji od 2002. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a njhov naziv rođen je iz dve suprotne strane, pozitivnog i negativnog, koje formiraju celinu, prožimaju se, ne mogu jedna bez druge. „Poets” ovde predstavljaju pozitivnu stranu, a „The Fall“ negativnu.

Međutim, sve zavisi od toga kakvo posmatrate „The Fall”. “Poets” možemo posmatrati i kao dubokoumne „arhitekte” prelepog godišnjeg doba.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.