Nagradna igra: Vodimo vam na Billy Andol u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Maj.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra: Vodimo vam na Billy Andol u Novom Sadu

Billy Andol, popularni indie bend iz Sarajeva nastupiće u petak 29. maja u novosadskom klubu KC Utopija.

Ovo je prvi put da predvodnici indie scene u BiH dolaze u Novi Sad. Billy Andol je pre par sedmica izdao svoj treći album pod nazivom “Linije” za hrvatsku etiketu Dallas Records. Prvi singl “Balkon” je dosegao prvo mesto MTV domaćice, a drugi single pod nazivom “Indija” trenutno se penje na top listama radio stanica širom regiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
U svakom slučaju, ovo je koncert koji ljubitelji indie rock muzike ne bi trebalo da propuste. Tom prilikom naš portal će u saradnji sa bendom za ovaj događaj podeliti 2×2 ulaznice.

Sve što je potrebno da uradite jeste da budete brzi i pošaljete nam mail sa vašim imenom i prezimenom an adresu redakcija@balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Bitipatibi u Klubu Doma Omladine

Izvor: BalkanRock.com, 27.Maj.2015, 08:43

U petak, 29. maja nastupiće beogradska shoegaze grupa Bitipatibi, u Klubu beogradskog Doma Omladine...Bitipatibi je alternativna rokenrol grupa čija muzika, svojim zvukom klavijatura i pedala, i slikovitim tekstovima opisuje atmosferu, na svojstven usnuo način...Grupa je debi album “Lešnici divlji“...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.