Mortal Kombat i Jorgovani u Pančevu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jan.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mortal Kombat i Jorgovani u Pančevu

Poznati domaći pank sastav Mortal Kombat udružio je snage sa bendom Jorgovani kako bi organizovao takozvani “pankevački” koncert koji će biti održan 27. januara sa početkom od 21h u Dvorani Apolo u Pančevu.

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za sedam godina postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << objavili su tri studijska albuma i jedan album uživo, a trenutno promovišu svoj treći studijski album „Besprekorna pobeda”.

Cena karte u pretprodaji biće 350 dinara dok će se na ulazu biti 500 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.