Fensi karta za Šakiru košta 20.000! (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Mar.2011, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fensi karta za Šakiru košta 20.000! (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih i najaktuelnijih svetskih pop zvezda današnjice Šakira, nastupiće u Beogradskoj areni 9. maja!

Ova atraktivna, kolumbijska zvezda po prvi put će nastupiti u našoj zemlji u okviru svetske turneje na kojoj promoviše svoj deveti album „Sale El Sol/The Sun Comes Out" na kome se nalazi planetarni hit „Waka Waka", pesma koja je otvorila Svetsko prvenstvo u fudbalu prošle godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
„Ovaj album predstavlje sve što sam ja - moje sadašnje stanje uma i kao umetnice i kao žene," objašnjava Šakira. „Pojedine pesme me podsećaju na moje početke, kao da sam se vratila u trenutak kada je sve počelo ali zrelošću koju danas posedujem."

Pored standardnih cena ulaznica između 3 i 7 hiljada dinara, u prodaji je i posebna, ekskluzivna kategorija ulaznica po ceni od 19.500 dinara koja uključuje: poseban ulaz na koncert, poseban ŠAKIRA poklon, ‘merchandise', propusnica sa ovogodišnje turneje za uspomenu.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko voli nek izvoli: Posebna karta za Šakiru košta 20.000 dinara!

Izvor: Scandal.rs, 17.Mar.2011

Jedna od najpopularnijih i najaktuelnijih svetskih pop zvezda današnjice Šakira, nastupiće u Beogradskoj areni 9. maja!  Ova atraktivna, kolumbijska zvezda po prvi put će nastupiti u našoj zemlji u okviru svetske turneje na kojoj promoviše svoj deveti album „Sale El Sol/The Sun Comes Out' na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.