Crvena jabuka na Čikin festu

Izvor: S media, 15.Jul.2011, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena jabuka na Čikin festu

U mestu Žitište kod Zrenjanina ovog se vikenda održava "Čiken fest" a prve večeri koncerte će održati Halid Muslimović i "Crvena jabuka".

"Najživinskije mesto" u Srbiji, Žitište, udaljeno dvadesetak kilometara od Zrenjanina, puna tri dana je u znaku pilića i pilećeg mesa, u okviru petog "Čiken festa" - tradicionalne kulturno-zabavne manifestacije, prenose Novosti.

Uoči svečanog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otvaranja u 21 čas, goste će za veliku žurku pripremiti tamburaški orkestar "Melem", a prve večeri, koncerte će održati Halid Muslimović i "Crvena jabuka".

Koncert Crvene jabuke u Sava centru

Tradicionalni aprilski koncerti "Crvene Jabuke" (VIDEO)

"Crvena jabuka": Novi album početkom godine

U petak uveče je sve posvećeno takmičarima u modernom plesu i trubačima, a osim zvezde večeri Zvonka Bogdana, nastupiće i grupe "Alisa" i "V3". Subota je "udarni dan" jer će, pored raznih takmičenja u kuvanju pilećeg paprikaša, brzom jedenju pilećih viršli..., izložbi, sportskih programa i otvaranja etnokuće, na glavnoj sceni nastupiti "Riblja čorba", "Raskršća" i "Elvis Dži Kurtović".

Posebnu atrakciju predstavljaće spremanje kajgane od 1.005 jaja, ali i bokserska revija ispred poznate statue Rokija Balboe u centru mesta, čime će biti obeležena petogodišnjica podizanja spomenika legendarnom holivudskom junaku.

Ovaj fest imaće i humanitarni karakter. Promoter manifestacije je Milica Knežević, odbojkašica lokalnog kluba iz Žitišta, koja je teško nastradala u saobraćajnoj nezgodi. Deo sredstava biće izdvojen za njeno lečenje u Rusiji.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Halid Muslimović i "Crvena jabuka" na "Čiken festu"

Izvor: Svet, 15.Jul.2011

"Najživinskije mesto" u Srbiji, udaljeno dvadesetak kilometara od Zrenjanina, puna tri dana je u znaku pilića i pilećeg mesa, u okviru petog "Čiken festa". Uoči svečanog otvaranja u 21 čas, goste će za veliku žurku pripremiti tamburaški orkestar "Melem". Prve večeri, koncerte će održati...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.