CSKA prvi polufinalista VTB lige

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA prvi polufinalista VTB lige

Košarkaši moskovskog CSKA prvi su polufinalisti plej-ofa VTB lige, pošto su sa 3:0 u seriji eliminisali češki Nimburk.

Nakon dva trijumfa u Moskvi, Armejci su slavili i u trećem duelu, igranom u Češkoj, rezultatom 102:87.

Ekipa, koju su klupe predvodi Dimitris Itudis, pitanje pobednika rešila je već u prvom poluvremenu, u kome je stekla velikih 20 poena prednosti.

Domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su nešto boljom igrom u nastavku uspeli da izbegnu ubedljiviji poraz.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Pavel Korobkov sa 24 poena, Andrej Voroncevič i Kori Higins su imali po 12, a 11 su ubacili Nando De Kolo i Nikita Kurbanov. Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić meč je završio sa 7 poena.

Kod domaćina, najviše poena postigao je Rendl ukupno 20, Dikson je dodao 19, a dvocifreni su bili još Hruban sa 13 i Peterka sa 11. Srpski internacionalac Marko Jagodić Kuridža postigao je 6 poena.

U četvrtak se u VTB ligi igra još jedan duel četvrtfinalne serije – Nižnji dočekuje UNIKS, a tim iz Kazanja vodi sa 2:0 u pobedama.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.