Nimalo prijateljski! Grujić u nokdaunu, Fabregas umalo prekinuo nogu Klavanu, Čelsi savladao Liverpul (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2016, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nimalo prijateljski! Grujić u nokdaunu, Fabregas umalo prekinuo nogu Klavanu, Čelsi savladao Liverpul (VIDEO)

Geri Kejhil pogodio za pobedu

Londonski Plavci na klasičan italijanski način. Jeste bila prijateljske utakmica u pitanju, ali Antonio Konte je ili zaista uspeo da ubedi ekipu da je svaki minut na pripremama bitan kao onaj u finalu Lige šampiona ili su igrači prosto rešili da se međ sobom, pa i sa drugima, pobiju za mesto u timu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Čelsi je na ICC kupu u Pasadeni, Kalifornija, savladao Liverpul sa 1:0, ali će se u narednim danima verovatno više pričati o pogibeljnim startovima igrača pobedničkog tima, no o rezultatu.

Ali prvo o rezultatu: Geri Kejhil je već u 10. minutu nadskočio Marka Grujića i korner sa leve strane sproveo u mrežu Lorisa Karijusa za jedini gol na meču. I to je otprilike to, jer ni Karijus ni Asmir Begović nisu imali još mnogo prilika da uđu u kadar.

Fokus je bio na nekim drugim elementima fudbalske igre. Recimo na neoprezenom startu Bernarda Traore, koji se u jednom vazdušnom duelu glavom zakucao u Grujićevo lice, pa je srpski fudbaler odmah odveden u bolnicu gde mu je ustanovljen potres mozga. Ništa ozbiljno, ali prema rečima Jirgena Klopa doskorašnji fudbaler Crvene zvezde ničega se ne seća.



Međutim, “milion“ puta nesmotreniji je u 70. minutu utakmice bio Sesk Fabregas, koji umalo nije prekinuo nogu Liverpulovom novajliji iz Estonije Ragnaru Klavanu. Naravno, crveni karton. Koji doduše pretučeni igrači poraženom tima nisu uspeli da pretvore makar u izjednačenje.

Šef struke Redsa Jirgen Klop, međutim, nije imao šta da zameri Plavcima. Kad sezona počne upravo je ovakav muški fudbal ono što će stajati preko puta njegovom timu.

"Bilo je ovo daleko od prijateljske utakmice. Ali zato smo i ovde. Bio je nekoliko žestokih startova, ali to se dešava kada igrači nisu sasvim spremni. Jednostavno zakasne".

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema prijateljskih kad igraju "Crveni" i "Plavi", kako je prošao "srpski derbi" preko Atlantika? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016

Nisu se štedeli, videli smo na momente pravu tuču, presudio Kejhil...Još od vremena Beniteza i Murinja rivalstvo prerasta u zlu krv, u Pasadeni ništa nije bilo prijateljski između Liverpula i Čelsija. Slavio je Konteov tim, jedini gol na utakmici je postigao Geri Kejhil, Čelsi je meč završio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.