Imate li predstavu koliko je Čelsi platio Tigru svaki kontakt sa loptom?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imate li predstavu koliko je Čelsi platio 'Tigru' svaki kontakt sa loptom?

Od sume će vam se zavrteti u glavi, prosečnom Srbinu treba oko 15 godina rada da zaradi toliki novac.

Britanski list 'Telegraph' je u današnjem izdanju izneo neverovatne podatke koji se tiču Radamela Falkaa i njegovog boravka na 'Stamfrod Bridžu'.

'El Tigre' je prošlu sezonu proveo u zapadnom Londonu na pozajmici iz Monaka, ostavio je još tanji utisak nego godinu dana ranije u Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajtedu, ali je bez obzira na razočaravajuće nastupe dobro napunio džepove.

Gotovo nestvarno zvuči podatak da je svaki šut ka golu Kolumbijca Čelsi koštao 800 hiljada funti, a svaki dodir sa loptom 57 hiljada funti.

'Plavci' su za Falkaovu platu izdvajali 140 hiljada funti nedeljno, što znači da je ukupno zaradio 7.28 miliona funti.

'Tigar' je na 12 utakmica u svim takmičenjima u dresu Čelsija postigao jedan gol i proveo u igri 228 minuta, a od ukupno 10 nastupa u Premijer ligi, samo jednom je bio starter.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.