Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HARI KEJN: Moram naredne sezone da budem još bolji

Mladi napadač Totenhema, Hari Kejn, iza sebe je ostavio sezonu prekretnice u kojoj je fantastičnim nastupima obezbedio sebi mesto u reprezentaciji Engleske.
Ovaj 21-godišnji momak je tokom sveže okončane sezone postigao 31 gol u svim takmičenjima. Ipak, kako smatra, naredne sezone mora da bude još bolji. 
Iako je zaista igrao na najvišem nivou, nije mali broj stručnjaka koji veruju da je Kejn “čudo koje traje jednu sezonu”, pa je fudbaler londonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tima više nego motivisan da kritičarima zatvori usta.
- Oduvek sam bio vredan radnik. Želim da nastavim da napredujem i to ću uvek pokušavati – istakao je Kejn.
- Sve te priče me pomalo bedače. Maksimalno sam skoncetrisan na to kako da budem bolji sledeće sezone. Nadam se da ćemo napredovati i kao tim – ističe novi član selekcije “Gordih albiona“.
Kejn je postao prvi igrač Totenhema koji je postigao 21 gol u sezoni od Tedija Šeringema, Jurgena Klinsmana i Gareta Bejla
- Gotovo da mi je neverovatno što me ljudi spominju u istoj rečenici sa tim fudbalerima. To je ludo. Smatram da ni izbliza nisam na tom nivou još uvek – skroman je Kejn.
- Jasno je da je i za mene samog ova sezona neverovatna i da je neću zaboraviti. Ipak, ispred mene je dugačak put. Pokušavaću da premašim ovogodišnji rezultat – podvukao je Kejn.
The post HARI KEJN: Moram naredne sezone da budem još bolji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.