Otvoren bioskop Dragan Nikolić

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren bioskop "Dragan Nikolić"

Filmom "Mlad i zdrav kao ruža", u kojem je Dragan Gaga Nikolić ostvario jednu od najznačajnijih uloga u karijeri, svečano je otvoren bioskop u Ustanovi kulture "Parobrod", koji nosi ime legendarnog jugoslovenskog i srpskog glumca.

Supruga Dragana Nikolića, Milena Dravić, koja je bioskop proglasila otvorenim, rekla je za Novosti da je ponosna supruga jednog velikog umetnika, velikog čoveka i velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dobrotvora.

"Dragan je mnogo uradio, i mislim da će se tek u vremenu koje dolazi konstatovati koliko je to vredno. On je veliki karakterni glumac, velike transformacije", rekla je Milena Dravić.

"Ali, Dragan je bio čovek koji, kao mnoge druge naše kolege, tome nikada nije želeo da daje neki značaj. Bio je izuzetno skroman. A kako je bio i šaljivdžija, onda se ono što je radio više tumačilo kao šarmantni Gaga, Gaga ovo, Gaga ono", dodala je ona.

Ona je istakla da je Dragan Nikolić tokom svoje karijere napravio velike uloge i da buduće vreme ide u prilog njegovom radu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Milena Dravić: Mnogo je teško bez Dragana

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2016

Glumica o legendarnom Gagi Nikoliću i njegovom radu koji nije dobio pravo vrednovanje.. Ponosna sam supruga velikog umetnika, velikog čoveka i velikog dobrotvora FILMOM "Mlad i zdrav kao ruža", u kojem je Dragan Gaga Nikolić ostvario jednu od najznačajnijih uloga u karijeri,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.