NEĆE KARLEUŠU NA EVROVIZIJI: Evo zašto je izbor pao baš na Tijanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2017, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE KARLEUŠU NA EVROVIZIJI: Evo zašto je izbor pao baš na Tijanu

Treba biti dostojanstven i kada se dogodi poraz.

Drugo polufinalno veče izbora za pesmu Evrovizije u Kijevu je završeno a mnogi su nastup naše predstavnice Tijane Bogićević okarakterisali kao debakl. Srpska predstavnica nije uspela da se plasira u finale a evo šta o tome kaže urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević i sama Tijana.

Olivera Kovačević je izjavila da je javni servis zvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnoge velike zvezede da predstavljaju Srbiju u Kijevu na Evroviziji ali da su ih sve odreda odbile.  Novinarka i voditeljka objašnjava da su kao alternativu poslali anonimnu Tijanu Bogićević zato što je najbolje otpevala numeru "In too deep".

- Mislite li da nismo zvali poznate pevače, velike zvezde. Niko nije želeo da ide. Nekima smo nudili i da sami urade pesmu. Težak je to posao, kreativan. Hitovi ne dolaze po narudžbini, već su potrebni inspiracija i talenat - izjavila je Olivera za Informer.

Takođe, Olivera tvrdi da ćemo loše prolaziti na ovom takmičenju sve dok autori ne počnu da im šalju kvalitetne pesme, štedeo RTS novac ili ne. A ove godine su štedeli , te su potrošili, kako tvrdi, samo 150.000 evra na ovo takmičenje.

A LIČI NA ALBANSKU: Srpkinja zbog haljine u CENTRU evrovizijskog SKANDALA!

Na pitanje novinara šta misli o predlogu Marije Šerifović, da pošaljemo Jelenu Karleušu na Evroviziju, urednica RTS Olivera je odgovorila:

- Ne sumnjam da bi napravila dobar marketing ali nama je potreban neko ko zna da peva. Na Evroviziji se peva uzivo, toga svi moraju da budu svesni. Treba nam neko ko može da iznese pesmu.

Takođe se oglasila i Tijana Bogićević i u intervjuu za Blic izjavila da je zadovoljna i da je ona svoj deo odradila baš kako treba.

SRBIJA NIJE IMALA ŠANSE: Političke igre na "Pesmi Evrovizije" bacile umetnost u drugi plan

A post shared by 🔊TIJANA (@tijanabogicevic_official) on May 7, 2017 at 1:29pm PDT

- Prvi utisak mi je odličan jer smo mi to stvarno fantastično odradili. Sve što nije do mene ne mogu da komentarišem, kao ni razloge zbog kojih nismo ušli u finale - prokomentarisala je Tijana za Blic.

Na izjavu Marije Šerifović da "odlazak na Evroviziju nije ekskurzija" Tijana je odgovorila:

- Niko u ekipi nije to shvatio kao ekskurziju. Ali naravno da se slažem sa Marijom, slažem se sa svim što ona kaže. Istina je da ništa ne treba da se shvati kao ekskurzija, ali mi smo ovo shvatili ozbiljno.  Uveravam vas da je tim koji je izašao na binu zaista dao sve od sebe, za ostale ne mogu da tvrdim.

Ovogodišnja predstavnica Srbije na izboru za pesmu Evrovizije takođe dodaje i da ovo što se dogodilo njoj može da se dogodi svakome.

- Dogodiće se sigurno još nekome ovo isto u budućnosti. Ono što smo Marko Kon i ja sada, biće sutra neko drugi. Nije ovo Kraj sveta, ne znam zašto se ljudi toliko opterećuju s tim. Ima života i posle ovog takmičenja.

Takođe kolege su podržale Tijanu pa je tako Jelena Tomašević njen nastup okarakterisala kao dobar - pogledala sam naš nastup. Tijana je izvrsno predstavila našu zemlju, a ostalo je sve sticaj okolnosti. Nažalost, najmanje muzičkih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ogroman novac za tri minuta blama?

Izvor: Mondo, 13.Maj.2017

Ovako mnogi opisuju učešće Srbije na Evroviziji, ali Olivera Kovačević se sa tim ne slaže..Urednica Zabavnog programa na RTS Olivera Kovačević otkrila je da je Javni servis zvao mnoge velike zvezde da predstavljaju Srbiju u Kijevu na Evroviziji, ali da su ih sve odreda odbile..."Mislite li da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.