Usvojen zahtev Službenog glasnika za sečenje papira van štamparije

Izvor: RTS, 12.Apr.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen zahtev "Službenog glasnika" za sečenje papira van štamparije

Republička izborna komisija odobrila je večeras zahtev "Službenog glasnika" da izvrši sečenje rolni papira u odgovarajući format van prostorija štamparije tog preduzeća, uz prisustvo predstavnika RIK-a i uz obezbeđenje MUP-a.
Kako je obrazložio predsednik RIK-a Dejan Đurđević, RIK će izaći u susret toj molbi "Službenog glasnika", imajući u vidu veliki broj podnetih izbornih lista, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utiču na format i izgled glasačkog listića, prvenstveno na jezičkim varijantama.
Zbog toga je, objasnio je, neophodno izvršiti uslužno sečenje papira iz rolne u odgovarajući tabačni format papira, što iz tehničkih razloga ne može biti učinjeno u "Službenom glasniku".
RIK je tom odlukom omogućio Službenom glasniku da 14 rolni izbornog papira iznese iz svojih prostorija i da sečenje izvrši u prostorijama preduzeća "Beodragos" u Borči.
Nakon sečenja, papir će se vratiti u magacin štamparije "Službenog glasnika", uz obezbeđenje MUP-a.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.