Jelena i Ivan proslavili petu godišnjicu braka

Izvor: Tracara.com, 28.Avg.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena i Ivan proslavili petu godišnjicu braka

Romantika pored mora (foto: Instagram.com/jelenatomasevic_official/) Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili su danas petu godišnjicu braka. Pevačica i glumac trenutno su u Grčkoj, na zasluženom odmoru, gde su, u romatičnom okruženju, slavili pola decenije ljubavi. Bračni par je posetio Atos, a u restoranu pored mora uživali su u predivnom pogledu. Jelena i Ivan su se venčali 28. avgusta 2011. godine u crkvi u Gornjem Milanovcu, a nekoliko dana kasnije priredili građansko venčanje i slavlje za porodicu i prijatelje. Imaju ćerkicu Ninu, koju su dobili početkom 2012. godine.  
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ivan i Jelena proslavljaju godišnjicu braka u Grčkoj (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2016, 08:15

Prije pet godina u gradskoj crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, sudbonosno "da" su izgovorili pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, koji su u nedjelju, na ljetovanju u Grčkoj, proslavili svoj mali bračni jubilej...Ceremoniji vjenčanja, održanoj na pola puta između Ivanovog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.