Tramp: Sve izbeglice bih vratio u Siriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Sve izbeglice bih vratio u Siriju

Republikanski kandidat za predsedničku nominaciju Donald Tramp izjavio je da će, ako bude izabran za predsednika, vratiti u Siriju sve sirijske izbeglice koje budu prihvatile SAD.

"Ako pobedim, oni idu nazad", poručio je Tramp na mitingu u Novom Hempširu.

Tramp je ovim malo revidirao stav, prenosi Bi-Bi-Si, podsetivši da je početkom meseca za Foks njuz rekao da bi SAD trebalo da prime više izbeglica.

"Čujem da hoćemo da primimo 200.000 Sirijaca. A oni bi mogli da budu, slušajte, Islamska država", kazao je Tramp, nazivajući tu grupu ljudi "vojskom od 200.000 ljudi".
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Sve sirijske izbeglice vratio bih u Siriju

Izvor: RTS, 01.Okt.2015

. Republikanski kandidat za predsedničku nominaciju Donald Tramp izjavio je da će, ako bude izabran za predsednika, vratiti u Siriju sve sirijske izbeglice koje Sjedinjene Američke Države budu prihvatile.

Nastavak na RTS...

Tramp: Sve sirijske izbjeglice bih vratio u Siriju

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2015

VAŠINGTON - Republikanski kandidat za predsjedničku nominaciju Donald Tramp izjavio je da će, ako bude izabran za predsjednika, vratiti u Siriju sve sirijske izbjeglice koje budu prihvatile SAD..."Ako pobjedim, oni idu nazad", poručio je Tramp na mitingu u Novom Hempširu...Tramp je ovim malo revidirao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.