Perišić na privremenoj slobodi

Izvor: S media, 15.Jul.2010, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić na privremenoj slobodi



Tribunal u Hagu je odlučio da naprivremenu slobodu tokom predstojeće letnje pauze u sudjenjima pusti penzionisanog generala Vojske Jugoslavije Momčila Perišića, saopšteno je danas u Hagu.


General Perišić će iz sudskog pritvora u Sheveningenu biti pušten 23. jula, a po odluci pretresnog veća, moraće da se u Hag vrati 19. avgusta.

Veće sudije Bakonea Molotoa usvojilo je Perišićev >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zahtev za privremeno oslobadjanje iz humanitarnih razloga, da bi mu omogućilo da u Beogradu obidje obolelu suprugu i dočeka rodjenje unučeta.

General Perišić optužen je za pomaganje i podržavanje zločina nad nesrbima u Sarajevu, Zagrebu i Srebrenici 1993-95, u vreme kada je on bio načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije.

Na sudjenju Perišiću, u toku je dokazni postupak odbrane.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Sreten Lukić na privremenoj slobodi

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara
Pogledaj vesti o: Momčilo Perišić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perišić na privremenoj slobodi tokom letnje pauze

Izvor: EMportal, 15.Jul.2010

Tribunal u Hagu je odlučio da na privremenu slobodu tokom predstojeće letnje pauze u suđenjima pusti penzionisanog generala Vojske Jugoslavije Momčila Perišića, saopšteno je danas u Hagu.

Nastavak na EMportal...

Perišić na slobodi tokom letnje pauze

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jul.2010

HAG, 15. jula 2010. (Beta) - Tribunal u Hagu je odlučio da na privremenu slobodu tokom predstojeće letnje pauze u suđenjima pusti penzionisanog generala Vojske Jugoslavije Momčila Perišića, saopšteno je u četvrtak u Hagu. General Perišić će iz sudskog pritvora u Sheveningenu biti pušten...

Nastavak na NaDlanu.com...

Momčilo Perišić letuje u Srbiji

Izvor: Mondo, 15.Jul.2010

Penzionisani general Vojske Jugoslavije i haški optuženik Momčilo Perišić biće pušten na privremenu slobodu tokom predstojeće letnje pauze u suđenjima.

Nastavak na Mondo...

Haški sud dao Perišiću ljetnji odmor

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jul.2010

Tribunal u Hagu je odlučio da na privremenu slobodu tokom predstojeće ljetnje pauze u suđenjima pusti penzionisanog generala Vojske Jugoslavije Momčila Perišića, saopšteno je u Hagu. General Perišić će iz sudskog pritvora u Sheveningenu biti pušten 23. jula, a po odluci pretresnog vijeća,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Momčilo Perišić na privremenoj slobodi tokom pauze Tribunala

Izvor: Glas javnosti, 16.Jul.2010, 07:14

HAG - Tribunal u Hagu je odlučio da na privremenu slobodu tokom predstojeće letnje pauze u suđenjima pusti penzionisanog generala Vojske Jugoslavije Momčila Perišića, saopšteno je u Hagu...General Perišić će iz sudskog pritvora u Sheveningenu biti pušten 23. jula, a po odluci pretresnog veća,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.