Izvor: Glas javnosti, 17.Apr.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin u vozilu švercovao Marokance

VRANJE - Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv Petra T.(51) iz Leskovca zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja četiri državljanina Maroka.

U saopštenju se navodi da se sumnja da je Petar T. u Bujanovcu preuzeo četiri Marokanca, koji su nezakonito prešli državnu granicu Srbije i Makedonije i pokušao da ih vozilom preveze do >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Leskovca u čemu ga je sprečila policija.

Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do osam dana.

Sudija Prekršajnog suda u Vranju je trojici državljana Maroka izrekao novčane kazne od po 13.000 dinara, a jednom Marokancu od 10.000 dinara, dok je svima zabranjen ulazak u Srbiju na godinu dana.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovčanin krijumčario Marokance

Izvor: RTV 5, 17.Apr.2012

U saopštenju PU Vranje se navodi da se sumnja da je Petar T. u Bujanovcu preuzeo četiri Marokanca, koji su nezakonito prešli državnu granicu Srbije i Makedonije i pokušao da ih vozilom preveze do Leskovca u čemu ga je sprečila policija.. Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovodjenje istrage...

Nastavak na RTV 5...

Policija sprečila krijumčarenje Marokanaca

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2012

U Vranju je uhapšen Leskovčanin P.T. (51) zbog sumnje da je pomagao četvorici Marokanaca koji su nezakonito prešli granicu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.