Uspešan koncert sastava Hladno pivo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2015, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan koncert sastava Hladno pivo

Ekskluzivni koncertni nastup sastava Hladno pivo koji je održan u četvrtak u klubu Apolo u Pančevu trajao je više od dva i po sata.

Na rasprodatom koncertu bend je za najsrećnije fanove koji su imali priliku da dođu do ulaznica izveo presek celokupne karijere i predstavio pesme sa novog albuma "Dani zatvorenih vrata", koji je i bio povod za ovaj koncertni spektakl.

Predovđeni Miletom Kekinom, momci iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Hladnog Piva pokazali su zašto su jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu, a o sinoćnjem koncertu u Pančevu sigurno će se dugo pričati i prepričavati.

O popularnosti benda, pored činjenice da je koncert rasprodat za samo dva dana, govori i to što je stotinak fanova napravilo gužvu na promociji i potpisivanju albuma u beogradskoj knjižari Delfi, gde su mogli da nabave novi CD, dobiju potpisano izdanje i slikaju se sa bendom.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.