Teo i Nando prestrašili Olimpijakos - Armija gazi strojevim korakom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo i Nando prestrašili Olimpijakos - Armija gazi strojevim korakom (VIDEO)

Srpski plejmejker postigao 21 poen i pet asistencija

Okršaj velikana pripao je domaćinu. Očekivala se teška utakmica i pobeda Armejaca i baš se to i dogodilo. Moskovljani su slavili s 92:85 dobivši tri od četiri deonice.

CSKA je konstatno držao ritam meča pod kontrolom, po malo "krckao" rivala, sve dok ga nije potpuno potlačio. Grci su se trgnuli u trećoj deonici, pretili sve do kraja, ali nisu uspeli da se odupru fenomenalnom paru Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Teodosić - Nando De Kolo.

Teo je ponovo na parketu delovao kao pravi general koji je svoju vojsku predvodio s 21 ubačenim poenom i pet upisanih skokova, a rame uz rame mu je stajao De Kolo sa 19 poena i četiri asistencije.

Koliko je Olimpijakos bio solidan večeras govori podatak da je imao četiri igrača sa 15 ili više poena. Najviše je dao Jorgos Printezis (19p), a pratili su ga Danijel Heket sa 17 i Otelo Hanter i Vasilis Spanulis sa po 15.

Ipak, to nije bilo dovoljno za trijumf u Moskvi. CSKA suvereno vlada tabelom grupe F sa pet pobeda i dva poraza, dok Olimpijakos sa tri pobede i četiri poraza "visi" za četvrtfinale.

MAGICIAN Milos Teodosic !! -@sportspromotion - pic.twitter.com/7LEWl6RbXf

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.