ČUDAN POTEZ RADULjICE: Šta bi Miroslave? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDAN POTEZ RADULjICE: Šta bi Miroslave? (VIDEO)

Miroslav Raduljica je pri ubedljivom vođstvu svog kluba (82:67) sredinom poslednje četvrtine, a posle drugog slobodnog bacanja koje je izvodio košarkaš Arisa, bacio loptu sudiji van granica terena Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica je sigurno jedan od najboljih centara u Evropi, što je pokazao i ove sezone sa odličnim partijama u dresu Panatinaikosa.Ipak, ovog puta u centru pažnje nije neka odlična partija korpulentnog centra, već potez sa kojim je nasmejao prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Grčku, a onda komletnu košarkašku javnost tokom polufinalnog meča između Panatinaikosa i Arisa.Raduljica je pri ubedljivom vođstvu svog kluba(82:67) sredinom poslednje četvrtine, a posle drugog slobodnog bacanja koje je izvodio košarkaš Arisa, bacio loptu sudiji van granica terena, što je značilo da će lopta pripasti gostima.Sigurno se Miroslav preračunao, pa je mislio da je u pitanju prvo slobodno bacanje, ali na sreću njegov tim je na kraju ipak slavio 85:79 i poveo sa 1:0 u seriji.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Košarka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Radulja, šta ti bi?! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2016

Kad tokom utakmice padne koncentracija, može i ovo da se dogodi, što je demonstrirao naš reprezentativni centar Miroslav Raduljica...U Grčkoj je počela polufinalna serija plej-ofa, a ekipa Panatinaikosa povela je sa 1:0 u pobedama protiv Arisa. Atinjani su pred svojim naviijačima slavili sa 85:79,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.