AEK želi Boška Jankovića

Izvor: B92, 04.Maj.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AEK želi Boška Jankovića

Kako prenose grčki mediji, fudbalski klub AEK ozbiljno je zainteresovan za člana italijanske Verone Boška Jankovića.

AEK je posle velikih finansijskih problema izgubio profesionalni status i našao se u trećoj ligi, odakle se vratio u drugu ligu i sada se bori za povratak u Superligu.

Klub predvode Dušan Bajević na mestu izvršnog i Branko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milovanović, na mestu tehničkog direktora.

Veliki planovi za kompletno renoviranje igračkog kadra AEK-a ovog leta uključuju i dolazak nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde kome na kraju sezone ističe ugovor sa Veronom.

31-godišnji Janković nalazi se u dobroj formi i ove sezone je uz Luku Tonija najbolji pojedinac čete Andree Mandorlinija.

Janković je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, odakle je prešao u špansku Majorku. Od 2007. igra u Italiji gde je nastupao za Palermo, Đenovu i Veronu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajević i Milovanović zovu Boška Jankovića

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015

Fudbalski klub AEK ozbiljno je zainteresovan za člana italijanske Verone Boška Jankovića, prenose mediji iz zemlje Helena...AEK je posle velikih finansijskih problema izgubio profesionalni status i našao se u trećoj ligi, odakle se vratio u drugu ligu i sada se bori za povratak u Super ligu...Klub...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.