Zašto je Katarina Radivojević odbila da glumi u nastavku Zone Zamfirove?

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Katarina Radivojević odbila da glumi u nastavku "Zone Zamfirove"?

Katarina Radivojević je u emisiji „Ekskluziv“ na TV Prva izlila svoj novi biser kad je novinaru odgovorila zašto je odbila da glumi u nastavku filma "Zona Zamfirova".

Glumica je umislila da je filmska diva koja ukoliko jednom igra u nekom filmu, ne treba da kvari taj utisak u nekom od njegovih nastavaka, kako prenosi "Kurir".

- To bi bilo kao da Šeron Stoun sada glumi u „Niskim strastima“ - rekla je Katarina.

Očigledno je srpska glumica pobrkala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << lončiće, jer je njena holivudska koleginica glumila i u drugom delu kultnog filma „Niske strasti“. Šeron se pojavljuje u nastavku iz 2006. godine, 14 godina nakon prvog dela iz 1992. godine.

Ipak, kako na mladima svet ostaje, možda je i bolje što je uloga Zone u novoj verziji pripala Brankici Sebastijanović. Ona će, kako je istakla, na svoj način izneti ulogu koja je u prvom delu iz 2002. pripala Katarini.

pressonline

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.