Praznik panka u subotu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznik panka u subotu u Novom Sadu

Zimski klupski festival pod nazivom „Winter punk fest" održaće se u subotu 13. februara u novosadskom klubu Quarter a nastupiće bendovi Mitesers, Gužva u 16-ercu, Grupa tvog života i Tu ima zvuka.

Klub će već od 20.30 časova biti otvoren za posetioce, a program će početi tačno u 21.30. Organizatori apeluju na publiku da dođe na vreme kako bi se izbegla gužva na ulazu u klub, a i pozivaju novosađane i goste da svojim prisustvom podrži mladi bend „Tu ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zvuka" koji će se prvi popeti na binu.

Drugi će nastupiti sastav „Grupa tvog života" iz Osijeka čiji je album prvenac „Kolo spaja ljude" izazvao pozitivne kritike kod ljubitelja pank-rok muzike u celom regionu. Oni su u proteklom periodu radili na novom materijalu i publika će verovatno u subotu biti u prilici da čuje uživo i neku njihovu novu pesmu.

Posle veselih osječana na binu će se posle 6 godina popeti novosadski hc/punk heroji „Mitesers".

Bend će svirati u postavi u kojoj su snimili svoj do sada jedini album „Na rubu propasti" (2007, SKCNS).

Veče će zatvoriti dugogodišnji ljubimci ovdašnje publike Gužva u 16-ercu, koji će tačno posle godinu dana ponovo nastupiti u Novom Sadu. U međuvremenu su imali vrlo uspešnu turneju koja je obuhvatila nastupe u Irskoj, Austriji i Nemačkoj, navodi se u saopštenju.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu se kupiti u cd shopu „Mungos" (Zmaj Jovina 2, u pasažu), svakog radnog dana od 12 do 20 časova. Na dan koncerta cena ulaznica u Mungosu će iznositi 600 dinara, a po istoj ceni ulaznice će se prodavati i na ulazu u klub.

Klub Quarter nalazi se na Bulevaru Despota Stefana 5.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.