Ne želim da me stavljaju u isti koš sa Jelenom Rozgom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne želim da me stavljaju u isti koš sa Jelenom Rozgom"

Hrvatska pevačica Danijela Martinović koja je predstavljala Hrvatsku na Evroviziji devedesetih godina i koja bila član grupe Magazin imala je poruku za svoje koleginice.

Danijela je za “Ekskluziv“ prvo objasnila zašto se nikada neće udati za svog dugogodišnjeg partnera Petra Graša.

- Ne volim da me neko zove ženom. Bljak mi je sve to skupa. Mislim da ljudi stupaju u brak jer nemaju hrabrosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da budu drugačiji - kazala je Danijela.

Pošto je Danijela drugačija ona ne želi da je mediji i publika stavljaju u “isti koš“ sa koleginicom iz benda Jelenom Rozgom.

- Svi mi možemo da stavimo prst u usta i da pokažemo pola guze. Ne želim da budem ono što ja nisam - zaključuje Matrinovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.