Lena: Umalo da se ugušim na Evroviziji

Izvor: Kurir, 22.Nov.2015, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena: Umalo da se ugušim na Evroviziji

Dvanaestogodišnja devojčica iz Zaječara odlučila se za nastup bez plesača, a od srpske zastave se nije odvajala.

Lena Stamenković umalo da se uguši u Sofiji, na generalnoj probi za Dečju pesmu Evrovizije. Tehničari su pustili više suvog leda, zbog čega je naša predstavnica poželela da prekine izvođenje pesme.

- Na poslednjoj probi, kad su uključili suvi led, htela sam da se ugušim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ali nema veze, na kraju je dobro prošlo. Sviđaju mi se efekti koje su ubacili u moj nastup, poput vetra. U Bugarskoj sam upoznala mnogo novih drugara i super smo se družili - rekla je Lena na konferenciji za medije.

Ona je bila zadužena za otvaranje Evrovizije „Leninom pesmom“.

- Uzbuđena sam i prvi put sam imala tremu. Uvek sam navikla da izvučem broj 13, a sad je meni pripala čast da pevam prva - rekla je novinarima Lena, koju su već prozvali malom Selin Dion.

Na najvećem dečjem muzičkom festivalu u Ervopi, koje se ove godine održava u Bugarskoj, učestvuje 17 zemalja.

(LJ. R.)

Autor: Foto: Nebojša Mandić
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.