HIT: Slavko Kalezić u britanskom X faktoru! VIDEO

Izvor: Mondo, 27.Jul.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Slavko Kalezić u britanskom X faktoru! VIDEO

Pogledajte reakciju Nikol Šercinger!

Učestvovao je u našem X Faktoru - nije se proslavio, predstavljao je Crnu Goru na Eurosongu i postao predmet sprdnje na Internetu zbog "one" kikice - sada je došao red na Veliku Britaniju da upozna Slavka Kalezića!

Umetnik, glumac i pevač Slavko Kalezić, došao je na audiciju u britanski X Faktor, gde je stao pred Šeron Ozborn, strašnog Sajmona Kauela i Nikol >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šercinger i ..., ma samo pogledajte!



Izvor: YouTube

Ovo je samo najava - sudeći po nazivu videa na Internetu "Slavko Kalezić šokirao žiri", komentari će biti neprocenjivi!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo je iznenadio sve na Eurosongu, a sada se pojavio u britanskom "X Faktoru" i šokirao...

Izvor: Prva.rs, 27.Jul.2017

Iako u Kijevu nije postigao veliki uspeh, Slavka svi pamte po čuvenoj kiki koju je imao na glavi i koju je iskoristio u svrhe scenskog nastupa!. Međutim, on ne odustaje od svojih ciljeva, te se prijavio na britanski "X Faktor“, čiji su članovi žirija nisu ostali ravnodušni na njegovu pojavu....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.