Slavko Kalezić u britanskom X faktoru: Žiri iznenađen (VIDEO)

Izvor: B92, 27.Jul.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavko Kalezić u britanskom "X faktoru": Žiri iznenađen (VIDEO)

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji Slavko Kalezić pre nekoliko dana bio je učesnik britanskog takmičarskog šou-programa "X faktor".

Glumac i pevač Slavko Kalezić nakon učešća u našem "X faktoru“ rešio je da se oproba i u britanskom pred svetski poznatim sudijama takmičenja Šeron Ozborn, Sajmona Kauela, Luja Volša i Nikol Šerzinger.

Kako strani mediji navode, Kalezić je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da impresionira žiri i prođe u naredni krug takmičenja.

Crnogorski predstavnik na Evroviziji predstavio se pesmom Bijonse "End of time“ pojavivši se u sličnom autfitu kao i na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, naravno, s pletenicom.

Kalezić je za londonske novine izjavio da pre kraja avgusta ne sme da govori o novom poduhvatu, dok crnogorski mediji pišu da se na takmičenju pojavio na poziv Sajmona Kauela.

Iako nastup još nije emitovan, objavljen je tizer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji Slavko Kalezić u britanskom “X faktoru”: Žiri iznenađen (video)

Izvor: Story, 27.Jul.2017

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji Slavko Kalezić pre nekoliko dana bio je učesnik britanskog takmičarskog šou-programa “X faktor”. Glumac i pevač Slavko Kalezić nakon učešća u našem “X faktoru“ rešio je da se oproba i u britanskom pred svetski poznatim sudijama takmičenja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.