Izvor: Svet, 04.Jun.2011, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksijevo crkveno venčanje u Parizu

Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana u petak su se još jednom zavetovali na večnu ljubav. Ovoga puta pred Bogom. Crkveno venčanje obavljeno je tačno u podne u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu, velelepnom zdanju, koje se nalazi nedaleko do Trijumfalne kapije. Venčanju popularnog para, koji je pre 20 godina sklopio građanski brak u Kanu, osim porodice, prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su baš za ovu priliku stigli iz Beograda.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piksi i Snežana se venčali u crkvi u Parizu

Izvor: S media, 04.Jun.2011

Legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana u petak su se još jednom zavetovali na večnu ljubav...Dragan i Snežana Stojković u petak se zakleli na ljubav i pred bogom:.."Bio je to vrlo emotivan čin, bez obzira na to što smo Snežana i ja u braku već punih 20 godina"...

Nastavak na S media...

Piksi Stojković se venčao u crkvi u Parizu

Izvor: Blic, 04.Jun.2011

Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana u petak su obavili crkveno venčanje u Parizu, nakon dvadeset godina braka...Sudbonosno "da" pred Bogom su izgovorili tačno u podne u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski koji se nalazi nedaleko do Trijumfalne kapije, pišu "Novosti"...Crkveno...

Nastavak na Blic...

Piksi Stojković se vjenčao u crkvi u Parizu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2011

Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana u petak su obavili crkveno vjenčanje u Parizu, nakon dvadeset godina braka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.