“Liderske veštine za 21. vek”

Izvor: Svet, 12.Mar.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Liderske veštine za 21. vek”

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj će u okviru projekta “Škola poslovnih veština” organizovati predavanje Irene Vojačkove Solorano, šefice Kancelarije Ujedinjenih nacija u Srbiji, koja će govoriti na temu “Liderske veštine koje su tražene u XXI veku”.
Predavanje će se održati 12. marta u Profesorskoj Sali Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa početkom u 19h.
Irena Vojačkova Solorano diplomirala je na Fakultetu političkih nauka na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Univerzitetu Ruprecht-Karls u Hajdelbergu. Magistrirala je međunarodno pravo na Univerzitetu u Beču, a istovremeno je na Diplomatskoj akademiji u Beču stekla diplomu iz oblasti međunarodne ekonomije.
Nakon toga završila je međunarodni menadžment na Azijskom institutu za menadžment. Radila je kao šefica misije za Austriju i koordinator za Centralnu Evropu u okviru Međunarodne organizacije za migracije, čiji je direktor od 2010. godine. Šefica je Kancelarije Ujedinjenih nacija u Srbiji od 2013. godine.
Projekat “Škola poslovnih veština” pokrenut je od strane nevladine organizacije “Mreža za poslovni razvoj” kako bi se mladi ljudi podstakli na aktivizam i sprovođenje promena u društvu. Kroz predavanja i radionice renomiranih sručnjaka iz Srbije i inostranstva, u prilici su da steknu dodatna znanja i motivaciju za rad.
Cilj projekta je ukazivanje na značaj neformalnog obrazovanja, kao i sticanje novih veština uz čiju pomoć mladi postaju kompetentniji na tržištu rada. Do su imali priliku da ugoste dobitnicu Nobelove nagrade za mir, Širin Ebadi, izvršnog direktora UNESKO Centra za mir, Gi Đokena, profesora sa Univerziteta Oksford, dr Džona Lenoksa, zatim direktora Britanskog saveta u Srbiji, Tonija O’Brajana, Generalnog direktora Telenora u Srbiji, Uvea Fredhajma, Ambasadora Kraljevine Norveške Nilsa Ragnara Kamsvaga kao i mnoge druge.
12. marta, 19h, Profesorska sala na Ekonomskom fakultetu. Ulaz je slobodan!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Liderske veštine za 21. vek”

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2015

Predavanje će se održati 12. marta u Profesorskoj Sali Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa početkom u 19h...Irena Vojačkova Solorano diplomirala je na Fakultetu političkih nauka na Univerzitetu Ruprecht-Karls u Hajdelbergu. Magistrirala je međunarodno pravo na Univerzitetu u Beču,...

Nastavak na Scandal.rs...

Profesor Takagi na Fakultetu političkih nauka

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Mar.2015, 10:00

BEOGRAD - Renomirani japanski profesor dr Seićiro Takagi, viši saradnik Japanskog instituta za međunarodne odnose i profesor Nacionalnog instituta političke nauke iz Tokija, govoriće  na temu “Japanski odgovor usponu Kine”, u ponedeljak, 16. marta na Fakultetu politiučkih nauka (FPN) Univerziteta...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.