Iza najpoznatije tetovaže Ejmi Vajnhaus stoji čudesna priča

Izvor: Prva.rs, 22.Mar.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza najpoznatije tetovaže Ejmi Vajnhaus stoji čudesna priča

Njen znak raspoznavanja je svakako bio crtež pin-ap devojke na desnom ramenu, koju su, potom, istetovirali mnogobrojni obožavaoci jedne od najtragičnijih ličnosti našeg doba.
Međutim, tattoo artist Henri Hejt, koji je dizajnirao i uradio ovu tetovažu, u poslednjem intervjuu je otkrio da, iako mu je na stotine njih dolazilo da im odradi vernu repliku tog crteža, nikada nije pristao na to.
“Ejmi je došla u moj šop jednog ponedeljka, 20 minuta pre zatvaranja. Ja sam tek završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sa poslom i ostao sam sam u studiju. Delovala mi je niže i mršavije nego što sam je zamišljao. Pomislio sam kako je čudno što pričam sa njom jer sam nedavno kupio njen CD „Frenk“ jer mi se jako dopala pesma Stronger than me, prisetio se Henri prvog susreta sa Vajnhausovom za Guardian.oto: WENN)
On nije mogao da sakrije simpatije prema mladoj umetnici budući da je sa sobom ponela knjigu 1000 pin-ap devojaka, i to baš ono izdanje koje je bilo i njegovo omiljeno, a pritom je cepala stranice da bi mu objasnila šta želi.
Ejmi mu je objasnila da želi tetovažom da ovekoveči svoju baku koja je takođe bila pevačica,a koja se zabavljala sa čuvenim džez saksofonistom Ronijem Skotom. 
“Javio sam partneru da ću kasniti na večeru i počeli smo da radimo na tetovaži. Lako smo uspostavil razgovor i mnogo pričali. Čak sam joj dopustio i da puši u mom studiju, što sam strogo zabranjivao drugima”, dodao je uz osmeh Hejt i otkrio da u momentu kada je radio tetovažu nije znao kako je izgledala Ejmina baka jer je pevačica sa sobom donela fotografiju Sofije Loren i objasnila mu da je izgledala tako.
Tek kasnije nekad u životu će, pošto su ostali prijatelji, videti pravu Sintijinu fotografiju i zaključiće da su se verovatno svi okretali za njom na ulici zbog zapanjujuće lepote.
“Ljudi mi i dalje povremeno dolaze u šop i traže da im istetoviram njen lik. Uvek ih odbijem. Za neke ljude je ona karikatura, samo lik. Za mene je ona devojka koja je uvek dolazila u moj studio bez dovoljno kredita na svom telefonu”, završio je Henri.
Izvor: Taračara
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Iza najpoznatije tetovaže Ejmi Vajnhaus krije se dirljiva priča

Izvor: Press, 23.Mar.2017, 14:09

Pevačica Ejmi Vajnhaus koja je tragično umrla u 27. godini života imala je mnoštvo tetovaža po svom telu, ali najpoznatija je definitivno ona pin-up devojke koju je ponosno nosila na svom desnom ramenu. Priča koji stoji iza ove tetovaže veoma je zanimljiva. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.