ENA POPOV ZAKLALA KLANICU ZA 30.000 EVRA!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2011, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENA POPOV ZAKLALA KLANICU ZA 30.000 EVRA!

Napravila svinjariju! Veterinarska inspekcija kazniće s 30.000 evra klanicu u kojoj je Ena Popov nedavno snimila spot za duetsku pesmu s di-džej Mikeleom „Venerofobija“!

Napravila svinjariju!

Veterinarska inspekcija kazniće s 30.000 evra klanicu u kojoj je Ena Popov nedavno snimila spot za duetsku pesmu s di-džej Mikeleom „Venerofobija“! Ostalo je samo još da pronađu gde je to tačno atraktivna Novosađanka šetala izazovno obučena među svežim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svinjskim butkama. Oni koji su joj dozvolili da raščupane kose đuska u prostoriji namenjenoj za skladištenje mesa spremnog za prodaju stanovništvu platiće za svoje neodgovorno ponašanje.

- To je nečuveno! Kazne za ugrožavanje bezbednosti hrane iznose tri miliona dinara. Istražujemo u kojoj je klanici Ena snimala spot i kazne će biti propisane čim obavimo uviđaj. Potrudićemo se i da zabranimo taj video na internetu - rekla za Kurir Sanja Čelebićanin, načelnik veterinarske inspekcije.

U pomenutom spotu, osim što nije bila propisno odevena, za razliku od ostalih članova njene ekipe, pevačica je mlatila bičem po svežem mesu i preobuvala cipele između dve polutke.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Ene, ali njen mobilni je bio nedostupan. Ako slučajno nađete crvenu dlaku u mesu, ne brinite, to je samo poklon od Ene Popov.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog Ene Popov klanica će biti kažnjena sa 30.000 evra

Izvor: Svet plus, 13.Jul.2011

Veterinsarska inspekcija rešila je da kazni klanicu koja je dozvolila da Ena Popov snimi spot za svoj novi singl "Venerofobija ".

Nastavak na Svet plus...

Zbog Ene kazna od 30.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2011, 05:54

Kada je dozvoljeno Eni Popov (24) da spot za duet sa di-džej Mikelom za pesmu "Venerofobija" snimi u klanici, čelni ljudi ove ustanove nisu ni slutili šta ih čeka...Nakon objavljivanja informacije i slika pevačice među polutkama mesa oglasila se i veterinarska inspekcija koja traga za tačnom lokacijom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.