EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako Severina peva narodni hit Zlatibore pitaj Taru!

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako Severina peva narodni hit Zlatibore pitaj Taru!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Pogledajte kako Severina Vučković peva pesmu “Zlatibore pitaj Taru”!

Ekipa SCANDAL! – a jedina je imala pristupu snimanju emisije “Fantastic Show” na kojem je bila i Severina. I dok je čekala da se sve namontira kako bi sa Ministarkama otpevala pesmu “Uno Momento”, Seve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je to vreme iskoristila da zapeva i neke narodnjake, a evo snimka kako peva staru narodnu pesmu!



A još jedna ekskluziva samo u štampanom izdanju SCANDAL! – a! Gole grudi Katarine Živković. Požurite do kioska po vaš primerak, a šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pogledajte kako je bilo u Kombank Areni: Ana, Haris i Šaban pevali za 9000 ljudi!

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2014

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Posle Novog Sada, trio Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović natupio je večaras i u Beogradu i to pred prepunom Arenom! Legende narodne muzike slušalo je oko 9.000 ljudi!..Koncert je otvorio Haris Đžinović...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.