Dijana Janković pokorila Budimpeštu! FOTO

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2016, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković pokorila Budimpeštu! FOTO

Uspešna pop pevačica i dizajnerka Dijana Didi Janković je moda i u Budimpešti. Nakon što smo imali prilike da vidimo i čujemo da je srpska zvezda slušana u Istambulu, sada smo se uverili da je postala moda i u Budimpešti.

Njene pesme daleko se čuju a kreacije je dizajnerka tako uradila da je modni trend svuda u Evropi. Sa tim se slaže i mladi glumac Dušan Kaličanin koji je nedavno imao premijeru mjuzikla "SWEET CHARITY" u Pozorištu na Terazijama a protekle dane provodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je u Budimpešti gde je imao audiciju za film.

Dušan je na ovom putovanju od par dana šetajući ulicama grada u Budimpešti pronašao i kupio kačet popularne Didi te je tim povodom napisao na svom Fejsbuk profilu:  "Neverovatno! Nisam ga dobio u Beogradu, ali sam ga našao u Budimpešti! SVAKA ČAST Dijana Janović DJ. I ja sam LAK MUŠKARAC''!

Da mlada i atraktivna Didi polako ali sigurno korača ka svetskoj karijeri ne sumnjamo jer kvalitet se i te kako prepoznaje.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

I muškarci obožavaju kreacije Dijane Janković: Evo ko je pohrlio da ponese njen odevni predmet

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 13:46

Uspešna pop pevačica i dizajnerka Dijana Didi Janković je moda i u Budimpešti...Nakon što smo imali prilike da vidimo i čujemo da je srpska zvezda Dijana Janković slušana u Istambulu, sada smo se uverili da je postala moda i u Budimpešti. Njene pesme daleko se čuju a kreacije je dizajnerka...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.