BOLJA OD BIJONSE: Kada je Marija zapevala svi su ostali bez teksta! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJA OD BIJONSE: Kada je Marija zapevala svi su ostali bez teksta! (VIDEO)

- I Dženifer Hadson i Bijonse da su se našle ovde, poklonile bi ti se - oduševljeno je istakla Jelena Tomašević kada je čula Mariju kako peva "One Night Only"

Marija Serdar je, za kraj prve emisije trećeg kruga “Pinkovih zvezdica” bila, opšti je utisak, “šlag na torti” i predstavljala je najbolju moguću završnicu fenomenalne večeri koju su ispunili sjajni, mladi vokali. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
SVI NA NOGAMA: Pogledajte kako je skromni Trajče “rasturio”! (VIDEO)

Marija je otpevala “One Night Only” tako da je inspirisala Harija, pevača sa karijerom dužom od 30 godina, na ovakav komentar:

- Ja sam mislio da znam pevati do večeras. Ja sam umišljao da sam dobar.

BUDUĆA DIVA: Evo kako je Jovana “razbila” u “Pinkovim zvezdicama”! (VIDEO)

Jelena Tomašević je bila još izdašnija u komplimentima:

- Ja mislim, i Dženifer Hadson da se našla ovde, i Bijonse, da bi ti se poklonile. Ti slobodno možeš da staneš rame uz rame sa Aretom Frenklin, sa najvećim pevačicama današnjice. Apsolutno kao crnkinja neka da je pevala. Takav volumen imaš, takvu snagu… Nemam šta da kažem – rekla je Jelena.

ODUVALA: Anđelino treće izdanje u “Pinkovim zvezdicama” je bilo savršeno! (VIDEO)

Marija je ovako zablistala:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OVACIJE ŽIRIJA MARIJI Jelena: Da je Bijosne ovde, mislim da bi ti se poklonila!

Izvor: Kurir, 13.Dec.2014

Žiri je stojećim ovacijama pozdravio Marijino pevanje..Marija Serdar otpevala je pesmu "One night only", a žiri "Pinkovih zvezdica" bio je fasciniran...“Ja sam mislio da znam pevati večeras. Ja sam umišljao da sam dobar”, rekao je Hari. Žiri je stojećim ovacijama pozdravio Marijino pevanje...“Ja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.