Izvor: SEEbiz.eu, 22.Feb.2011, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski i hrvatski građevinari zaključili da trebaju surađivati

BEOGRAD - Predstavnici građevinske industrije Srbije i Hrvatske zaključili su danas da treba zajedno da nastupaju na trećim tržištima. Na zajedničkom sastanku u Privrednoj komori Srbije, veleposlanik Hrvatske Željko Kuprešak je rekao da ovakav poduhvat građevinara Srbije i Hrvatske može donijeti samo dobro i jednoj i drugoj zemlji, ali i cijeloj regiji.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpsko-hrvatsko neimarstvo

Izvor: RTS, 22.Feb.2011

Građevinska preduzeća iz Srbije i Hrvatske mogla bi zajedno da učestvuju u infrastrukturnim projektima u regionu, a i šire, rečeno na sastanku hrvatskih i srpskih privrednika u Beogradu. Takva saradnja može pomoći građevinskoj industriji da prevaziđe krizu, ocenjuju stručnjaci...Ambasador Hrvatske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.