Izvor: Capital.ba, 08.Jun.2011, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmjena pravila plasmana kreditnih sredstava

BANJALUKA, Direktor Investiciono-razvojne banke Republike Srpske Milenko Pavlović održaće danas u Banjaluci konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o izmjeni pravila plasmana kreditnih sredstava. Konferencija za novinare zakazana je za 11.00 časova u prostorijama banke. Investiciono-razvojna banka RS je ove godine plasirala više od 700 miliona maraka kredita i hartija od vrijednosti.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmjene pravila po kreditnim linijama IRB-a

Izvor: Capital.ba, 08.Jun.2011

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske /RS/ donijela je izmjene pravila plasmana po kreditnim linijama Investiciono razvojne banke /IRB/ i po toj odluci smanjene su kamatne stope za početne poslovne aktivnosti i za mikrobiznis u poljoprivredi za 0,5 odsto, izjavio je danas direktor ove banke Milenko Pavlović....

Nastavak na Capital.ba...

Najširi sloj stanovništva ostaje bez povoljnih stambenih kredita

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2011

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka RS (IRB RS) obustavlja plasiranje povoljnih stambenih kredita najširoj grupi korisnika, koja je iz te linije povlačila više od 50 odsto sredstava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.