TUKLA GA SVASTIKA I DO SADA ĆUTAO Poznati muzičar posle tri godine konačno progovorio o događaju koji mu je obeležio život

Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUKLA GA SVASTIKA I DO SADA ĆUTAO Poznati muzičar posle tri godine konačno progovorio o događaju koji mu je obeležio život

Verovatno to nije jedini slučaj u kojem je svastika pretukla svog zeta, ali je jedan od retkih zabeležen kamerom. Glavni akteri tog događaja bili su njih dvoje- reper Džej Zi i sestra njegove žene Bijonse, Solanž.

Iako je dugo ćutao o nesvakidašnjem događaju, reper je konačno progovorio i priznao kakav odnos ima sa njom nakon napada u liftu.

- Imali smo nesuglasice samo jednom. Pre i posle toga smo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prilično dobrim odnosima. Ona mi je kao sestra. Uvek ću je štititi. Ne kao sestru moje žene, već kao svoju sestru- napomenuo je reper.

Kroz šalu Džej Zi je dodao i da ima rođenu braću sa kojima se tukao celog života, ali to ne znači da ih ne voli. Snimak u kojem je pre tri godine Solanž Nouls u liftu fizički napala repera, obišao je svet i bio predmet medijskih priča duže vreme. On je pošao bez ozbiljnih povreda, ali sve to je pomno pratila i pevačica Bijonse koja je sve vreme bila sa njima u liftu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.