PRVI VELIKI TREJD Rondo prešao u Dalas

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI VELIKI TREJD Rondo prešao u Dalas

Bivši košarkaš Bostona Radžon Rondo karijeru će nastaviti u Dalasu, saopštila je danas ekipa iz Teksasa.
Rondo je prešao u Dalas zajedno sa Dvajtom Pauelom, a u razmeni dva kluba učestvovali su još Brandan Rajt, Džamir Nelson i Džej Krauder, koji će otići u Seltikse.

Novi plejmejker Dalasa studirao je na Univerzitetu Kentaki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << četiri puta bio je učesnik Ol-star utakmica i sa Bostonom je 2008. godine osvojio šampionski prsten.

U dosadašnjem delu sezone postizao je 8.3 poena, 10.8 asistencija i 7.5 skokova po meču.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Radžon Rondo prešao u Dalas

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2014

DALAS - Bivši košarkaš Bostona Radžon Rondo karijeru će nastaviti u Dalasu, saopštila je danas ekipa iz Teksasa...Rondo je prešao u Dalas zajedno sa Dvajtom Pauelom, a u razmjeni dva kluba učestvovali su još Brandan Rajt, Džamir Nelson i Džej Krauder, koji će otići u Seltikse...Novi plejmejker...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.