Hrvatska pevacica o kombinezonu Dzej Lo i JK Sreca pa je premijera bila u Hrvatskoj

Izvor: medio.rs, 28.Nov.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska pevacica o kombinezonu Dzej Lo i JK Sreca pa je premijera bila u Hrvatskoj

Nakon što je poznata pevačica Dženifer Lopez obukla isti kombinezon kao i Jelena Kareluša nekoliko dana pre nje, u žižu javnosti opet je došla tema o kopiranju. Na sve to se oglasila i Maja Šuput, hrvatska pevačica koja tvrdi da se ona prva tako obukla.

U kostimu poznatog brenda u razmaku od nekoliko dana pojavile su se Jelena Karleuša i svetska zvezda Dženifer Lopez. Već neko vreme se vodi priča o tome da poznate ličnosti poput Kim Kardašijan, Bijonse, a sada i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Džej Lo kopiraju stil srpske pevačice.

Kareluša se nekoliko dana pre Lopezove pojavila na koncertu Marije Šerifović u Banjaluci u izdanju koje smo mogli da vidimo i na dodeli American Music Awardsa u Los Anđelesu. Pitanje kojoj bolje stoji provlačilo se kroz medije, a na sve to se javila hrvatska pevačica Maja Šuput. Ona se naime dva meseca pre obe pojavila na proslavi rođendana jedne televozije u Hrvatskoj, a nije joj promaklo da skrene pažnju na to, s obzirom da su njen izgled svi kategorisali kao modni promašaj.

- Sećam se da su me neki čudno gledali pre dva meseca. Danas je ispalo da svaka zemlja ima svoju kraljicu stila. Sva sreća da je premijera bila u Hrvatskoj - napisala je ona ispod fotografije.

Neki mediji su spekulisali i o tome da se Jelena Karleuša pojavila i jeftinijoj verziji kombinezone od hrvatske pevačice.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.