Čet konsultacije na sajtu mala matura

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Maj.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čet konsultacije na sajtu mala matura

BEOGRAD - Ove godine mali maturanti ponovo imaju mogućnost da se pripremaju besplatno onlajn, ali i da četuju sa profesorima.

Na sajtu mala-matura.com dostupna je usluga besplatnih čet konsultacije iz srpskog jezika i matematike, tako da deca mogu istog trenutka dobijaju odgovore od profesora.
Konsultacijama se svako dete može priključiti veoma lako, dok uči na platformi sajta, klikom na polje u levom uglu, sa oznakom cha. Termini za konsultacije su: svakog radnog dana, u periodu od 11 do 12 časova, za matematiku, i od 12 do 13 časova, za srpski jezik i književnost.
Svaki od učenika koji se registruje za onlajn konsultacije dobiće odgovore od profesora za sve što mu je nejasno dok se priprema za završni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.