Darko Rundek na zatvaranju Nišvilla

Izvor: BalkanRock.com, 16.Avg.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Rundek na zatvaranju Nišvilla

Zbog velikog nevremena, zbog kojeg je otkazano treće veče Nišvilla 2017, festival će zvanično biti zatvoren u petak, 18. avgusta, nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama.

Centralni događaj večeri svakako će biti nastup Darka Rundeka i njegovog sastava Apocalypso Now, a pre njih na Main stageu će nastupiti niški sastav Jazz Adicts. U nastavku će nastupiti satav Veri Nais sa specijalnim gostom Ivanom Kurtićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a program će zatvoriti DJ dvojac Master Flow i Loptica. U prvom delu programa, na glavnoj bini će prvi put biti održana i modna revija uspešne niške kreatorke Jelene Dimitrijević, a u ulozi manekenki naći će se volonterke Nišvila.

Na Welcome stageu, koji će za ovu priliku biti na samom ulazu u Tvrđavu, odnosno na platou ispred Jazz muzeja (Hamam), posetioce Tvrđave će zabavljati sastav Bennz Brickman, a dok će se na Youth bini (preko puta Salona 77) predstaviće se učesnici Nišville programa “Jazz for Kids”.

Ulaz je slobodan za sve koji poseduju ulaznice za subotu, 12. avgust, kao i za publiku Nišvilla sa narukvicama za četvorodnevni komplet, drugi polukomplet – žuta narukvica i dnevna narukvica za 12. avgust (crvena ) za druga dva dana, a karte će moći da se kupe kako u pretprodaji, tako i na samim ulazima u glavni festivalski prostor.
Pogledaj vesti o: Darko Rundek

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.