Evo šta Marina Vicković kaže o navodnoj vezi sa Lečićem

Izvor: Blic, 18.Feb.2017, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta Marina Vicković kaže o navodnoj vezi sa Lečićem

Iako su pojedini mediji glumicu Mariju Vicković okarakterisali kao razlog kraha braka između Nine i Branislava Lečića, glumica konačno stavila tačku na te navode.

Naime, u jeku razvoda poznatog para brojni mediji su spekulisali da je Marija Lekina ljubavnica, a glumica je rešila da stav tačku na te priče.

- Nisam negirala niti sam se javljala na ta zvanja i pitanja novinara. Ne gradim karijeru u tom smeru - rekla je Marija.

Nagađanja da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lečić razvodi zbog crnogorske glumice inicirale su fotografije sa putovanja.

- Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki povuku razne priče! To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje enrgije koju koristim na druge stvari - kaže glumica u Exkluzivu na televiziji Prva.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.