POČELI RADOVI: Makedonija podiže ogradu na granici sa Grčkom

Izvor: Kurir, 19.Nov.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELI RADOVI: Makedonija podiže ogradu na granici sa Grčkom

Na području Đevđelije na nekoliko kilometara duž granične linije sa Grčkom od jutros je počelo postavljanje troslojne žičane ograde za kontrolu ulaska izbeglica i migranata, javili su danas makedonski mediji pozivajući se na izjave očevidaca.

Postavljanje ograde usledilo je nakon što je makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova juče od Slovenije dobilo zvanično saopštenje da ubuduće neće primati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << migrante sa područja u kojima nema oružanih sukoba i da će se oni smatrati za ekonomske migrante.

Nakon tog dopisa Makedonija je sinoć počela selekciju migranata koje propušta na granici sa Grčkom.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonija podiže ogradu na granici sa Grčkom

Izvor: RTS, 19.Nov.2015

Na području Đevđelije, nekoliko kilometara duž granične linije sa Grčkom, od jutros je počelo postavljanje troslojne žičane ograde za kontrolu ulaska izbeglica i migranata, javili su makedonski mediji pozivajući se na izjave očevidaca. ...

Nastavak na RTS...

Makedonija počela da podiže ogradu na granici

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2015

Na području Đevđelije na nekoliko kilometara duž granice sa Grčkom počelo je postavljanje troslojne žičane ograde za kontrolu ulaska izbeglica i migranata...To su javili su makedonski mediji pozivajući se na izjave očevidaca...Postavljanje ograde usledilo je nakon što je makedonsko Ministarstvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.