Bata se junački drži

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata se junački drži

Sin slavnog glumca Bate Živojinovića potvrdio da se njegov otac oporavlja u bolnici: Junački se drži i nije klonuo duhom. Doktori i sestre mu pružaju maksimalnu negu BARDU srpske scene Velimiru Bati Živojinoviću pogoršalo se zdravstveno stanje pre nekoliko dana i hitno je, kako saznaju "Novosti", prebačen u jednu beogradsku bolnicu. Ovo je našem listu potvrdio i njegov sin Miljko, dodajući da je danas Bati bilo bolje. Uz velikog glumca je svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << supruga Lula, a porodica je molila da se ne objavljuje gde je smešten, kako bi imao potpuni mir, koji mu je sada preko potreban. - Junački se drži i nije klonuo duhom. Doktori i sestre mu pružaju maksimalnu negu i pokušavaju da mu povišene parametre smanje i održe u normali. Nadamo se svi da će i ovu bitku da dobije - rekao nam je Miljko Živojinović. Glumcu koji je ostvario antologijske likove i obeležio zlatnu epohu jugoslovenske i srpske kinematografije, nedavno je pripala i velika nagrada Festa "Beogradski pobednik", za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Vest da je Bata u bolnici preplavila je odmah i društvene mreže, a instagram-profil s njegovim imenom, koji vodi njegova unuka Dina, prepun je reči podrške i poruka: "Legendo, izdrži"!
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bata se junački drži, polako se oporavlja

Izvor: Svet, 29.Apr.2016

Bardu srpske scene Velimiru Bati Živojinoviću pogoršalo se zdravstveno stanje pre nekoliko dana i hitno je, prebačen u jednu beogradsku bolnicu.. Uz velikog glumca je svakodnevno supruga Lula, a porodica je molila da se ne objavljuje gde je smešten, kako bi imao potpuni mir, koji mu je sada preko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.